Повеќегодишен програмер и фриленсер, Борче Трајковски е исто така и продуцент, DJ, инжинер за звук и креатор на музички софтвер. Неговото име е познато по креирање на 15 Android апликации, од кои најпознати му се: My Piano (околу 7.000.000.симнувања, со рејтинг 4,4 од 12.857 корисници), My Guitar (околу 2.000.000 симнувања, со рејтинг 3,9 од 2.910 […]

Прочитај повеќе