Веројатно добивме презентација на најнеекономичниот начин за справување со дронови. Комерцијален дрон од 200 долари беше срушен со „Patriot“ ракета која чини над 3 милиони долари, јави BBC. „Дронот чини 200 долари на Amazon и немаше шанса против Patriot ракетата.“, вели генералот Дејвит Перкинс. Генералот Перкинс објасни дека ракетата ја лансирал сојузник на САД и […]

Прочитај повеќе

Следува уште една рецензија на уред од Patriot , бренд кој на пазарот се популаризираше со квалтетната изработка на мемориски модули, SSD и HDD. Она на што ќе обрнеме внимание овој пат е портабилниот хард диск PYRO Second Edition. PYRO SE за разлика од првата серија има неколку мали измени кои ги подобруваат перформансите. PYRO […]

Прочитај повеќе

Она што го издвојува Patriot HD Multimedia Player од другите вакви портабилни плеери, не е само што е направен од компанија која е познат произведувач на мемории со прифатлива цена за секого и соодветен квалитет, туку и тоа што поддржува целосна репродукција на видео со висока резолуција од 1080p, има поддршка за Dolby Digital и […]

Прочитај повеќе