Новиот iPad сега е достапен во Дуна Компјутери, кои се официјалниот партнер на Apple продукти во Македонија. Таблетот беше достапен на македонскиот пазар уште од мај, но oд неофицијални претпродавачи. Најголемата новина во новиот iPаd, кој е трета верзија на популарниот компјутер, е Retina дисплејот со висока резолуција од 2048 x 1536 пиксели. Работи на […]

Прочитај повеќе