Lenovo ја претстави новата линија на ThinkPad лаптопи, или „ултрабукови“, кои работат на новата, 3-та генерација на Intel-овиIvy Bridge процесори, имаат USB 3.0 и нова Lenovo ThinkPad Precision тастатури. Од новата линија на лаптопи, можеби најинтересен е Lenovo ThinkPad X1 Carbon, 14-инчен лаптоп од карбонфајбер кој тежи само 1,36 килограми и е тенок само 18 […]

Прочитај повеќе