Работеа на куп холивудски хитови: Transformers, Terminator, Rango, Sherlock Holmes… а од недомна македонското 3Д студио Fx3x во своето портфолио го додаде и мега-хитот Avengers кој надмина 1 милијарда долари приходи. Fx3X работеше на девет секвенци од филмот, секоја свој предизвик кој бара врвен квалитет, вели Кристијан Даниловски, ко-основачот на студиото. „Fx3x работеше на девет […]

Прочитај повеќе