Наjочекуваната игра во последниве дванаесет години Diablo 3, конечно официјално излезе! Додека ги очекуваме првите официјални бројки за бројот на продадени копии од Blizzard, неколку продавници од кој најрeнoмирана е Amazon веќе објавија дека играта го соборила бројот на нарачки во претпродажба, а Blizzard веќе објавија дека годинава имаат 1,2 милиони играчи на World of […]

Прочитај повеќе

По 12 години чекање на третото продолжение на култната игра, гејмерите ширум светот и во Македонија вечерва на полноќ конечно ќе можат да играат како барбаринот, монк и вуду вештерот. По тој повод, Niko Computers организира дневен настан во Рамстор, Скопје кој ќе се случува паралелно со тие во Берлин, Лондон, Парис, Стокхолм… Целодневниот настан, […]

Прочитај повеќе