Канје Вест со еден албум успеа да го популаризира сервисoт за музика Tidal, ко-основан од раперот Џеј-Зи. Tidal стартуваше со многу помпа се додека не беше заборавен од корисниците. Но, сега е еден од покул музичките сервиси бидејќи Канје Вест го објави својот последен албум екслузивно на Tidal. Со албумот стартуваше и кампањата на Канје […]

Прочитај повеќе

Најверојатно сите до сега сте запознаени со Scumbag Steve, интернет мем за дечкото кој ги искористува другарите и кој прави секакви себични глупости. Во вистинскиот живот Scumbag Steve е Блејк Бостон, 22 годишен дечко чија желба е да ја искористи својата случајна интернет популарност која започна од неговата слика на MySpace, и да стане рапер. […]

Прочитај повеќе