Facebook претстави нови алатки кои ќе им донесат поголема интеракција на брендовите со корисниците преку апликации. Новите Action links на Facebook се линкови кои можат да се персонализираат да им дозволат на корисниците да направат одредена акција со приказните кои се појавуваат во корисничкиот фид за вести или Timeline. Пример, доколку некој се чекира на […]

Прочитај повеќе