Google додаде купишта нови фонтови и темплејти во својата Docs апликација со кои ќе им се овозможи на корисниците да бидат „покреативни“. Сите 450 фонтови се додаваат со Add Fonts што ќе ве одведе на Google Web Fonts страната, од каде може да се додадат во колекцијата. Покрај фонтовите, Google додаде и опции за веб […]

Прочитај повеќе