Нема да има Creative Suite 7. Adobe вели дека по 10-те години од првото стартување на софтверскиот пакет во кој се спакувани Photoshop, Dreamweaver, Acrobat и др., време е да се префрли пакетот на облакот. Creative Cloud е веб сервис преку кој за 50 долари месечна претплата ќе имате пристап до ребрендираните Photoshop CC, inDesign […]

Прочитај повеќе

Заедно со новите 14 апликации од својот Creative Suite 6, Adobe го претстави и Creative Cloud сервисот за кој ќе се плаќа претплата, а кој ќе служи за споделување и складирање на содржина креирана со апликациите кои, исто така, ќе можат да се симнат преку облакот. Photoshop 6, новиот Illustrator, Dreamweaver, Flash Pro, Premiere Pro, […]

Прочитај повеќе