Facebook имаше само 100 милиони корисници кога последен пат се одржа Олимпијадата. Денес, четири години подоцна, работите се сменети и друштвените мрежи владеат со светот. Facebook сега има 800 милиони корисници, а скоро секој атлетичар има свој Twitter профил. Затоа, за да ги искористи можностите на друштвените мрежи, Интернационалниот олимписки комитет го претстави Olimpic Athletes’ […]

Прочитај повеќе