Претставничката на српската Пиратска партија, Јелена Јовановиќ реши да се слика во провокативни пози за 24sata.rs, во обид да ја зголеми свеста за Пиратската партија, нивната идеологија и секако своите облини. На страна од сликите кои изгледаат како да се од турбо-фолк спот, г-ца. Јовановиќ е всушност истакнат пират. Таа е првата србинка која е […]

Прочитај повеќе