Microsoft официјално го претстави веб базираниот Office 365 кој ги спојува во „облакот“ Office пакетот, SharePoint Online, сервис за онлајн соработка, Microsoft Exchange Online за имејл и календар и Microsoft Lync Online за конференции и текст, аудио и видео разговори.

Прочитај повеќе