Кои се најпопуларните твитови од македонските корисници? Небојша Гелевски попознат како @Banekoma склопи инфографик со „најретвитирани твитови во Македонија“ користејќи ја mytoptweet.com алатката и секако, со помош од македонската Twitter заедница.

Прочитај повеќе