Иако Microsoft и Nokia се сконцентрирани да ја развијат и направат конкурентна Windows Phone платформата, сепак се чини дека не го заборавија и Symbian. Или подобра кажано не ги заборавија само Symbian Belle уредите како Nokia 701, 700 603, Е7, C7 и други. Корисниците на овие уреди сега ќе можат да си симнат Microsoft Office […]

Прочитај повеќе