Google Drive конечно ќе се појави во април, oткрива GigaOm додавајќи едно „можеби“ бидејќи Google-овата приказна со Drive започна уште пред 5 години, и денес се уште е само најава, оставајќи ги сите зачудени како гигантот не може да се справи со едно веб складиште. Сервисот за складирање фајлови на веб ќе биде директен конкурент […]

Прочитај повеќе