Винт Церф не верува дека највлијателните компании кои владеат со Интернетот ќе останат на врвот долго време. Според него, сигурно на некој универзитет се наоѓа некоја нова идеја која ќе промени како ја користиме технологијата. „Нема ништо што може да спречи некој да направи подобра технологија од тоа што го имаме и да измисли нешто […]

Прочитај повеќе