Разговараме со Дарко Милевски кој ја води канцеларијата на ⋮IWConnect во Скопје. Тој со нас ќе сподели како е да се биде дел од ⋮IWConnect семејството, кои вредности се промовираат во компанијата и како тие делуваат на компаниската култура. Дарко ни сподели дека вработените во  ⋮IWConnect се секогаш на прво место. Во продолжение прочитајте го […]

Прочитај повеќе

На 26-ти Март во Бизнис центарот на Скопски Саем, со почеток во 14 часот ќе се одржи првата SharePoint конференција во Македонија на која ќе предавања ќе оддржат едни од највлијателните луѓе од SharePoint заедницата. Може да се пофалиме дека на конференцијата за предавачи ке ги имаме едни од најголемите SharePoint Community Influencers зад кои […]

Прочитај повеќе