Онлајн продавница да има онлајн купување не е ништо ново, но интересно е што на MarketKonekt му требаa три години за да воведе ваква услуга. RЗ Infomedia во 2012-та година го стартуваш MarketKonket првин како директориум на производи од илјадници бизниси во неколку балкански земји, преку кој можеа да се разгледуваат производи и да се […]

Прочитај повеќе

Онлајн продавницата MarketKonekt на R3 Infomedia, компанијата зад Златна Книга и GetLokal.mk, сега се шири и во Србија, две година откако беше стартуван сервисот во Македонија, и подоцна проширен во Бугарија. Влегување во новиот пазар ќе им овозможи на македонските компании да тргуваат онлајн и со српските компании, а наскоро ќе можат да соработуваат и […]

Прочитај повеќе

RЗ Infomedia, компанијата која стои зад бизнис адресарот Златна Книга, стартува уште еден сервис со кој сака да ги поврзе потенцијалните купувачи со фирмите. MarketKonekt е објаснет како онлајн маркет преку кој фирмите можат да ги излистаат понудите, а корисниците ќе можат за кратко време да добијат информации за продуктите, услугите и фирмата која ги […]

Прочитај повеќе