Blizzard Entertainment објави дека на 25 септември Mist of Pandaria ќе ги претстави боречките панди во митскиот свет на популарната онлајн игра World of Warcraft кој ја играат над 10 милиони играчи. Веќе е достапен пристап до бета верзијата на играта која ќе претстави нови класи, редизајнирани таленти, нови светови со азиска тематика и куп […]

Прочитај повеќе

Иако помина едвај половина година од Blizzcon и најавата за најновото продолжение на супер популарниот ММО World of Warcrat, во Blizzard се спремни во скоро време да започнат со тестирање на Mist of Pandaria. Во кусото сооштение е објаснето дека во бетата загарантирано место ќе добијат играчите кои се обврзани на годишна претплата што ги […]

Прочитај повеќе