Едни од најпопуларните мобилни апликации за Android и iOS наскоро ќе бидат достапни и за Windows Phone платформата. Но, меѓу нив не Instagram. Нема информации дека популарната апликација за фотографии работи на своја WP верзија, иако тоа не е толкав проблем ако се знае дека има Instagram клиенти за WP. Друштвената мрежа со лимит од […]

Прочитај повеќе

Instagram, една од најпопуларните мобилни апликации за споделување фотографии со, од минатата недела, 27 милиони корисници, достапна за iPhone и наскоро за Android, ќе влезе во партнерство со уште една популарна апликација за фотографирање Hipstamatic, открива Fast Company. Партнерството ќе им овозможи на корисниците да сликаат со Hipstamatic која има бројни филтри за стилизирање на […]

Прочитај повеќе