Mashable, блог за друштвени медиуми со над 10 милиони месечни посетители стартуван пред седум години во Шкотска од тогаш 19-години стариот Пит Кешмор, ќе стане дел од CNN, се вели во два извештаи од Reuters и New York Times. Mashable ги покрива друштвените медиуми и ИТ стартапи, и најверојатно нивната ИТ експертиза ќе помогне на […]

Прочитај повеќе