Новата и се-популарна друштвена мрежа Pinterest пренасочува повеќе сообраќај од конкурентниот Twitter, се вели во истражување на алатката за споделување Shareaholic. Податоците за пренасочениот сообраќај „refferal trafic” се земени од 200.000 издавачи кои имаат вкупно 270 милиони уникатни месечни посетители. Ова се неверојатно статистики кои го истакнуваат потенцијалот на Pinterest, две години стар сервис со […]

Прочитај повеќе