Обичната тастатура и глувче не се доволни да се pwn!. За успешно играње потребно е да се има uber алатка која ќе се перонализира да одговара на стилот на играчот и на стилот на играта. Токму тој гејмерски сон го нудат гејмерските уреди на SteelSeries.

Прочитај повеќе