Додека сите го исчекуваме излегувањето на Diablo 3, World of Warcraft одделот на Blizzard неуморно работи на својата маркетинг кампања.  За да ги поврати изгубените играчи, WoW падна на 10 милиони активни играчи од 12 во последнава година дена, Blizzard се реши да ја претстави промоцијата Scroll of Resurrection која ќе трае во следниве 90 […]

Прочитај повеќе