По повод надминувањето на 25 милијардитото симнување од App Store, Аpple ги објави и најпопуларните апликации на сите времиња. На листата доминираат верзиите на Angry Birds и WhatsApp Messenger која се најпопуларна платена апликација на сите времиња, додека Facebook, Skype и Viber се најпопуларни бесплатни апликации за iPhone и iPad. (iTunes линк). Тоа што е […]

Прочитај повеќе