Twitter започна официјално да ги верификува профилите и на познати личности и компании од регионот. Верификувањето т.е. означување на профилите со мало знакче е потребно за да се разликуваат официјалните профили од лажните кои ги има во изобилие на мрежата. Во моментов верификуваните профили од регионов се ретки. Тенисерот Новак Ѓоковиќ има верификуван профил, како […]

Прочитај повеќе