Веќе објавивме за апликации за вашиот Android уред, па не би било фер да ги запоставиме и корисниците на iPhone и iPad кои може да избираат од повеќе од милион апликации. За да не трошат време на разгледување на сите алтернативи, еве една листа од 5 апликации кои мора да ги имате. Clear е одлична […]

Прочитај повеќе

Постојат илјадници апликации за потсетување, ако не и повеќе. Веќе веста за нова апликација за потсетување некако како да неможе да возбуди, но ве уверувам дека оваа апликација заслужува повеќе. Потсетник апликација најдобро одговара со форматот на мобилните уреди, но досега целосниот дизајн на апликацијата не го отсликуваше тоа. Кога сакате да наместите потсетник на […]

Прочитај повеќе