Иако имаше гласини дека Doom 4 е откажана поради различните оценки кои ги доби претходникот на idSoftware RAGE, по се изгледа дека овие гласини беа невистинити. Скоро и да не постои гејминг страна (иако не се само гејминг страни) која не ја пренесе веста дека се појавија нови слики од играта. Единствениот пробле е што […]

Прочитај повеќе