Едни од новите премиум реклами на друштвената мрежа се реклами кои ќе се појават откако ќе се одлогирате од мрежата. Facebook вели дека овие огромни реклами ќе допрат до 37 милиони луѓе што се одлогираат секој ден. Овие реклами ќе можат да ги таргетираат сите корисници, не само фановите на страната, што најверојатно ќе ги […]

Прочитај повеќе