Facebook Demo Tool е алатка со која фан страните и огласувачите ќе можат да го прегледаат изгледот на спонзорираните приказни и премиум рекламите пред да бидат објавени. Facebook дозволува во демото да се додаде слики за профилот, почетна слика и други детали за да се направи порелеан изглед од вистинскиот профил. Тоа помага при прегледување […]

Прочитај повеќе

Едни од новите премиум реклами на друштвената мрежа се реклами кои ќе се појават откако ќе се одлогирате од мрежата. Facebook вели дека овие огромни реклами ќе допрат до 37 милиони луѓе што се одлогираат секој ден. Овие реклами ќе можат да ги таргетираат сите корисници, не само фановите на страната, што најверојатно ќе ги […]

Прочитај повеќе