Како што беше најавено, контроверзниот торент сајт Pirate Bay од денеска станува the Magnet Bay по функционалност. Сега ќе бидат избришани сите торент датотеки освен тие торенти што имаат десетина „peers“ или помалку во случај корисниците да не имаат торент клиент што е постар, и не поддржува magnet датотеки. Во основа сите верзии на популарните […]

Прочитај повеќе