Досега имаше неколку Photoshop апликации за мобилните уреди на Apple. Повеќето беа со минимална функционалност, неколку потсредувања, ротација на слики, сатурација, контраст и слични основни функции. Моќта на двојадрениот iPad 2 сè уште не се искористуваше максимално, а воедно и 9-инчниот екран што нуди оптимален интерфејс за потсредување на фотографии додека сте во движење. Но, тоа […]

Прочитај повеќе