ENTiTY тим во финалето на Gamestation Gigatron во Белград, Србија, успеа да ги победи бугарскиот тим HEADSHOTBG и повторно стана балкански шампион. Македонскиот Counter-Strike е најдобриот меѓу 34 тимови од пет земји кои учествуваат во финалните натпревари. Во завршниците од турнирот, ENTiTY во полуфиналето го совладаа српскиот iNаtion со 16-12 и 22 – 19 на […]

Прочитај повеќе