За да си направите кул и забавна слика на својто Facebook Timeline, прво ќе треба да ја прифатите алатката Aviary на вашиот Facebook профил за да можете да ја користите. Кликнете тука за да го направите тоа. Не само што со оваа алатка можете да поставувате ефекти и да ги променувате фотографиите директно од Facebook, туку отсега […]

Прочитај повеќе