Аndroid апликацијата Box која е сервис за складирање во облакот, им понуди на сите свои досегашни и идни корисници неверојатни 50 GB! простор доколку во следниве 30 дена ја симнат надградената Android апликација. Box вели дека просторот е засекогаш. Тоа значи дека дури и откако ќе поминат промоциите, ќе имате неверојатни 50 GB простор. Стратегијата […]

Прочитај повеќе