TweetsPie, наградуваната македонска апликација за прегледување на најпопуларните твитови, објави нов редизајн на својата Android верзија. Со новиот минималистички дизајн на Сања Вељановска, „се следат трендовите“ и промените кои ги прави Twitter, и се додаваат неколку нови функционалности кои ќе треба да ја направат апликацијата поинтерактивна. Освен што може да се отвори кориснички профил директно […]

Прочитај повеќе

Pro верзијата има целосен редизајн според дизајн препораките на Google, вели Иван Димовски, креатор на Наполни си. За бесплатната Android апликацијата пишувавме претходно. Таа служи за лоцирање на сите бензиски пумпи блиски до локацијата на возачот. Содржи и опција за статистика и калкулирање на колку бензин е наполнето. Новата Pro верзија ќе биде и основната […]

Прочитај повеќе