Pinterest, еден од најбрзо проширувачките интернет сервиси во историјата на интернетот и човештвото… и целата галаксија, можно е да ги крши авторските права на изворните автори. Иако беше лансиран пред 6 месеци, Pinterest веќе има 10 милиони месечни посетители, од кои повеќето припадници на женскиот пол. Откога стигна неколку чекори под Facebook и Tumblr, во […]

Прочитај повеќе