На Rovio не му беше доволно што го напааднаFacebook, па сега „налутените птици“  ги вперија своите нишани кон вселената. Страната на која ќе се појавуваат новостите за најновото издание на Angry Birds е веќе достапна, а сега за сега на страната можете да видите единствено дваесет секундното видео и позадина за вашиот десктоп. Останува да видиме дали „Space“ […]

Прочитај повеќе