Mojang, во соработка со дечките што го започнаа Humble Bundle, го закажаа 17 февруари за почеток на 60 часовниот маратон, за кое време ќе можете во живо да видите како ќе направат игра, од жанра која беше избрана преку гласање. Во основа тие веќе преку стриминг во живо веќе започнаа со работа. Humble Bundle Mojam […]

Прочитај повеќе