Facebook од денеска ќе овозможи прекрари, но само за верифицирани профили. Тоа би биле профили на познати луѓе што имаат многу претплатници. Facebook откако ќе одреди дека имаат доволно популарност, ќе ги информира за новиот начин да го проверат својот Facebook профил, а потоа опцијата за алтернативно име ќе им биде овозможена. За жал ние […]

Прочитај повеќе