Samsung го претстави својот нов 7-инчен таблет компјутер Galaxy Tab 2 кој ќе работи на најновaта верзија на oперативниот систем Android, позната како Ice Cream Sandwich. Изненадувачки Galaxy Tab 2 хардверски не е ништо подобар од претходникот Galaxy Tab 7.0 Plus. И двата имаат 1 GHz dual-core процесор (од различен производител), 3 мегапиксели камера, 1 […]

Прочитај повеќе