Apple ќе има настан во првата недела од март на кој се очекува да ја претстави третата генерација на својот таблет компјутер, iPad 3, пишува АllThingsD повикувајќи се на анонимни извори од компанијата. Настанот треба да се одржи во Сан Франциско, во центарот за уметност Yerba Buena каде Apple вообичаено ги одржува своите настани. Најверојатно […]

Прочитај повеќе