Сајтот „Скопје дише“ кој даваше информации за (лошиот) квалитетот на воздухот во Скопје не работи, и можно е да не биде активен повторно. На сајтот стои дека „апликацијата се надградува и ќе биде достапна наскоро“, но Greenbox.com.mk пренесува разговори со Фармехем и Градот Скопје од кои се дознава дека сајтот нема да стартува повторно. Според […]

Прочитај повеќе