Сега кога iPhone 4 е најпопуларната камера за фотографирање на Flickr, што е индикатор за поширока и честа употреба на iPhone како направа за фотографирање, доаѓаме до прашањето: како можеме да станеме подобри фотографи користејки камери од мобилни, во случајот специфично iPhone? Курсот за iPhone фотографија се одржува во Kensington и Chelsea универзитетот во Лондон и […]

Прочитај повеќе