Најновиот пакет од игри, Humble Assassin’s Creed Bundle, ви дозволува да уживате во бројни игри од овој серијал за цена која вие ја одредувате. Првиот платежен столб ви дозволува за најмалку еден долар да ги проверите трите игри од таканаречените атентаторски хроники и да прошетате низ Индија, Кина и Русија, но и да ја проверите […]

Прочитај повеќе

На годинешниов Е3 Expo можеме да видиме некои навистина импресивни трејлери, но и делови од гејмплеј од одлични нови игри и продолженија. Секако на Е3 секогаш се презентираат игрите и хардверот кој доаѓа, најновото кое е показател за напредокот во гејминг индустријата. Еве дел од игрите кои несомнено ќе ги обележат следните години. Доколку испуштивме […]

Прочитај повеќе

Поради револуционерниот систем за менаџмент на дигиталните лиценци, неколку наслови на Ubisoft привремено ќе бидат оневозможени, иако самите игри сте ги платиле легитимно и тие се во ваша сопственост. Бидејќи што системот за одкривање легитимни верзии на игрите наречен uPlay ќе ги менува серверите, вашите Ubisoft наслови привремено ќе доживеат noPlay статус се додека транзицијата […]

Прочитај повеќе