Нормално производител на стаклени екрани највеќе од се би посакувал иднина исполнета со типот на продукти што тие го продаваат. Во овој случај се работи за создавачите на Gorilla стаклото. Gorilla стаклата веќе се користат во некои од производите на Apple, Dell, Nokia, Motorola, Acer и овозможуваат цврсто, отпорно на гребнатини, но и флексибилно стакло, […]

Прочитај повеќе