Еден од најголемите пребарувачи на торент фајлови, BTJunkie, се исклучи. Причината се бројните судски спорови против другите торент сајтови. „Ова е крај на линијата пријатели. Одлуката не беше лесна, но одлучивме волонтерски да го изгасиме сајтот. Се боревме со години за вашето право да комуницирата, но време е да се продолжи. Ова беше животно искуство, […]

Прочитај повеќе