По празничната пауза, продолжуваат понеделничките дискусии за сите теми oд мобилната индустрија. Mobile Mоndаy, кој се одржува секој прв понеделник во месецот, се враќа со нова тема: „Изработката на игри и се што треба да знаеме пред да започнеме со тоа“. Презентер на настанот ќе биде Кирил Кироски кој моментално работи во I Sioux Taurus […]

Прочитај повеќе