Откако Apple овозможи праќање бесплатни пораки преку iMessage во iOS 5, фрефенцијата на пратени кратки текстуални пораки почна да опаѓа. Штом повеќе луѓе го надоградија својот стар iOS во iOS 5 за да се овозможи користење на iMessage, и штом доволно луѓе купија iPhone 4S со веќе вграден iOS 5, бесплатните пораки се покажуваат како […]

Прочитај повеќе